til forsiden
 
 
  Forside    Om Architegn    Papirvare    Tegneartikler    Bøger    Modelmaterialer    Kontakt    Handelsbetingelser    Nyhedsbrev    
 
 
 


Aarhus


Kolding
 

ARKITEKTERNES EGNE BOLIGER - MED ARKITEKTERNES EGNE ORD

Arkitekternes egne boliger – med arkitekternes egne ord er et unikt indlæg om dansk boligkultur. Til forskel fra stort set al anden litteratur om danske boliger og dansk boligbyggeri er bogens fremstillinger baseret på arkitekternes egne beretninger om deres egne boliger.I arkitekternes egne boliger afspejles ofte samtidens eller morgendagens boligidealer. Vi får således et indblik i arkitekternes boligidealer og – drømme og i, hvorledes disse – i flere tilfælde gennem et langt liv – er bearbejdet og realiseret.

Hvilke arkitekturstrømninger er husene og boligerne udtryk for, og i hvilket omfang opfylder de brugernes vekslende behov – fra de unge år til seniortilværelsen? I ”Arkitekternes egne boliger” får vi indblik i arkitektens refleksioner over dette at bo – med udgangspunkt i egen bolig. Der er tale om markante og meget personlige manifester, hvor det er faglig lidenskab og kærlighed til stoffet, som er den drivende kraft.

I bogen beretter 20 fremtrædende arkitekter om deres helårs- og fritidsboliger, heriblandt Nanna Ditzel, Gehrdt Bornebusch, Hanne Kjærholm, Kim Utzon, Knud Holscher, Ole Palsby og Michael Sten Johnsen.Gennem bogens dokumentation får vi et førstehånds indblik i de boligarealer, som har domineret en periode, som med rette kan betegnes som den nyere boligarkitekturs guldalder. Bogen er rigt illustreret.

ARKITEKTERNES EGNE BOLIGER - MED ARKITEKTERNES EGNE ORD

Pris: 385,00 kr.

Bogen er ikke på lager - kontakt venligst butikken på tlfnr. 8936 0225 eller send en mail for at aftale nærmere.


 
   
 

powered by GATE technologies solutions
 
send en mail