til forsiden
 
 
  Forside    Om Architegn    Papirvare    Tegneartikler    Bøger    Modelmaterialer    Kontakt    Handelsbetingelser    Nyhedsbrev    
 
 
 


Aarhus


Kolding
 

b›redygtig omstilling af bolig og byggeri

En antologi om boligen og byggeriets omstilling til bæredygtige og ressourceeffektive boformer. Den viser, hvordan den manglende omstillingsproces har afledt en interesse for forskning og politik mod konservative byggeformer.Bogen består af fire dele. Del I behandler danske analyse- og teoritraditioner på byggefeltet. Del II omhandler potentialer og barrierer i forskellige udgaver af bæredygtigt byggeri. Del III ser på boligernes sociale og kulturelle betydninger i økosamfundsbevægelser, og del IV fokuserer på lokale og nationale omstillingsforsøg.

Bidragene er baseret på en række forskeres erfaringer med de mange udfordringer i omstillingsprocessen, da bæredygtighed endnu ikke er en dominerende retning inden for byggebranchen.

Bogen henvender sig bredt til miljøinteresserede, universitetsstuderende, kommuner og byggebrancher.

Forfatterne arbejder ved enten DTU, RUC eller Aalborg Universitet med tilhørende institutioner som DIST (Center for Design, Innovation og Bære­dygtig Udvikling) og SBi (Statens Byggeforskningsinstitut). Desuden er nogle involveret i forskningsprojektet KIBS (Klimaændringer og Innovation i Byggeriet).

Bogen har bidrag af Morten Elle, Bo Elling, Kirsten Gram-Hanssen, Birgitte Hoffmann, Jesper Holm, Jens Stissing Jensen, Jesper Ole Jensen, Ole Michael Jensen, Michael Lauring, Bella Marckmann, Ann-Louise Møhring, Maj-Britt Quitzau, Tina Gliese Schjerling, Inger Stauning, Bent Søndergård og Runa Cecilie Lund Sørensen. Søren Dyck-Madsen har været konsulent. 

b›redygtig omstilling af bolig og byggeri
(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Bogen er ikke på lager - kontakt venligst butikken på tlfnr. 8936 0225 eller send en mail for at aftale nærmere.


 
   
 

powered by GATE technologies solutions
 
send en mail