til forsiden
 
 
  Forside    Om Architegn    Papirvare    Tegneartikler    Bøger    Modelmaterialer    Kontakt    Handelsbetingelser    Nyhedsbrev    
 
 
 


Aarhus


Kolding
 

HEMMELIGE STEDER - Arkitektens guide til særlige bygningsværker i det midtjyske

"Hemmelige steder" er tilbage! Arkitekt og fotograf Marie-Louise Høstbo har rejst hver en tomme rundt i det midtjyske og fundet skjulte arkitekurperler, og vi kommer vidt omkring i hele regionen – rundt i Aarhus, fra Skjern i vest til Ebeltoft i øst og fra Skive i nord til Kolding i syd.

Med sit kreative blik deler forfatteren i 50 bygningsportrætter sin entusiasme for dansk arkitektur. Hun sætter værkerne ind i en historisk sammenhæng og viser, hvordan de er skabt med en omhu i relation til kontekst, materiale og detaljering, som opløser deres samtidighed, så en universel relevans træder frem.

De udvalgte værker har en menneskelig skala og appellerer til brugeren — taktilt, finurligt, sanseligt og visuelt. De er alle en væsentlig del af den danske arkitekturtradition, som samfundet i dag er bygget op om, og de er alle holdbare såvel æstetisk som praktisk. Nogle byggerier vidste du nok slet ikke fandtes, mens andre bliver genopdaget med Marie-Louise Høstbos sans for de skjulte detaljer.

HEMMELIGE STEDER - Arkitektens guide til særlige bygningsværker i det midtjyske
(Klik på billedet for at se det i fuld størrelse)

Pris: 299,00 kr.

stk. 


 
   
 

powered by GATE technologies solutions
 
send en mail